Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.09.2014 17:59 - Зашеметяващата диамантена серия от Versace - Crystal
Автор: estilno Категория: Новини   
Прочетен: 527 Коментари: 0 Гласове:
0



 Парфюмът е незаменим аксесоар за всеки - той е следата, която оставяме след себе си. Парфюмът не е просто ухание или приятна миризма, а огледало на същността ни. Той изразява нашите предпочитания... 

Модна къща Versace е сред световните брандове - освен производител на красиви и качествени облекла, Versace представя и неповторими аромати. Знаете ли каква е дефиницията на съвършенството - серията Crystal, вдъхновена от диамантите. тези блестящи кристали, които пречупват светлината по необикновен начин, изключително редки и ценни, вдъхновяват Донатела за създаването на тези два диаманта - Bright Crystal и Crystal Noir - за всяка част от денонощието!

Но какво е особеното в тези парфюми? Bright Crystal е подчертано свеж, лек и цветен аромат, подходящ за деня, както показва и светлорозовият му цвят. Уханието съчетава в себе си зърна от нар, леден акорд, ярки нотки на узо, преминаващи в акорди на магнолия, божур и цвят на лотус. Базисните нотки на аромата са представени от чувствена амбра и мускус. Крайният резултат е превъзходен летен аромат, изключително подходящ за топлите дни. Разкошният флакон е изработен от прозрачно стъкло, разкриващо нежно-розовата течност. 

От друга страна Crystal Noir  е цветно-ориенталски парфюм, с лек загадъчен привкус. Подходящ за вечерта, предизвикателен, секси и провокативен, но не прекалено. Изтънчен и изискан, той е вдъхновен от блестящата, чувствена, загадъчна жена, безрезервно уверена в себе си. Като сребристи падащи звезди и искрящи черни диаманти Crystal Noir очарова със своята неповторимост и уникален стил. Ослепително чувствена, завладяваща експлозия. Резултатът е разкошен и, същевременно, свеж като прохладен нощен въздух, наситен с искрящи лунни светлинки парфюм. Изящен, черен стъклен флакон с виолетови нюанси, увенчан със стилен черен диамант, Crystal Noir е съвършеният аромат за изисканите и елеганти жени. 

Bright Crystal и Crystal Noir са перфектният избор за всяка дама - неповторимият подпис аромат от Versace!



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: estilno
Категория: Новини
Прочетен: 15340
Постинги: 3
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930